Öncelikle hepinize merhabalar.Forumu uzunca bir süredir takip ediyorum fakat üye olmak bugüne kısmetmiş.Sorumu doğru yere mi yazıyorum emin değilim ama yardımcı olursanız çok sevinirim.Yaklaşık 1 yıldır line 6 hd serisinden bir prosesör almak gibi bir planım var ve yine 1 yıldır bunun için para biriktiriyorum.Bugün tunele gittim ve pod hd 300'ü denedim, sağolsunlar baya da ilgilendiler.Fakat üstündeki hazır presetlerden midir ya da ekolayzerı doğru ayarlayamadığımdan mıdır bilmiyorum tonlar beklentimi karşılamadı.Görevli arkadaş da hayal kırıklığımı anlamış olacak ki, blackstar ht-5 tavsiyesi verdi.Daha doğrusu sadece Ht-5 kafa alıp bunu konserlerde direk sisteme girebileceğim gibi aynı zamanda sahne alınan başka programlarda mekanın kabinine bağlayabileceğimi ve hd 300 den daha verimli sonuç alacağımı söyledi.O sırada başka bir müşteri blackstarı deniyordu ve drive kanalı gerçekten tatmin ediciydi.Belki de hep transistörlü amfilerde çaldığım için ton o kadar güzel gelmiştir bilemiyorum.
Sorular
1)Ht-5 direk mixere girişte nasıl performans veriyor?
2)Ht-5 bir provada,konserde veya bir bar programında gidilen mekanın kabinine girilirse nasıl performans verir?
3)Ht-5'in diğer pedallarla uyumu nasıl.Örneğin bir metal muffla verimli bir şekilde çalışabiliyor mu ?
4)Line 6 pod hd 300 daha mantıklı bir tercih olur mu ?
Biraz uzun olduğunun farkındayım,mağdur edebiyatı falan da yapmak istemiyorum ama uzunca bir süredir paramı bunun için biriktiriyorum ve ölü bir yatırım olmasından çekiniyorum.Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ve bu iki seçenek dışındaki başka amfi,prosesör,analog veya hibrid sistemler gibi önerilerinize de açığım.
Sorular
1)Ht-5 direk mixere girişte nasıl performans veriyor?
2)Ht-5 bir provada,konserde veya bir bar programında gidilen mekanın kabinine girilirse nasıl performans verir?
3)Ht-5'in diğer pedallarla uyumu nasıl.Örneğin bir metal muffla verimli bir şekilde çalışabiliyor mu ?
4)Line 6 pod hd 300 daha mantıklı bir tercih olur mu ?
Biraz uzun olduğunun farkındayım,mağdur edebiyatı falan da yapmak istemiyorum ama uzunca bir süredir paramı bunun için biriktiriyorum ve ölü bir yatırım olmasından çekiniyorum.Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ve bu iki seçenek dışındaki başka amfi,prosesör,analog veya hibrid sistemler gibi önerilerinize de açığım.